معاونت بهداشت

مقالات

تقدیر مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت از معاونت بهداشت دانشگاه

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دنبال بازدید از ستاد اجرایی معاونت بهداشت و مرکز کاهش آسیب زنان بلال، از معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص اجرای طرح ارائه خدمات کاهش آسیب اعتیاد از طریق واحد سیار کاهش آسیب (موبایل سنتر)، که به صورت پایلوت در مراکز پرخطر و حاشیه نشین تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  اجرا می شود تقدیر نمود.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه در این راستا گفت : این برنامه به صورت پایلوت از اواخر سال گذشته در سه دانشگاه کشور آغاز شد.

دکتر ندا اخروی خدمات کاهش آسیب این برنامه را شامل توزیع سرنگ و سرسوزن، توزیع اقلام مرتبط یا برنامه‌های کاهش رفتارهای پرخطر جنسی، ارائه خدمات حمایتی مانند توزیع غذای گرم، چای، بسته‌های آموزشی، توزیع لباس و بسته‌های بهداشت فردی، انجام مشاوره، اجرای برنامه‌های آموزش گروهی، انجام تست‌های سریع تشخیصی بیماریها از جمله  HIV‏/AIDS و درمان‌های ساده علامتی ذکر نمود و اظهار داشت: گروه هدف این برنامه افراد کارتن خواب مصرف کننده مواد می‌باشند که خدمات فوق‌الذکر در محل پاتوق‌های تجمع این افراد ارائه می‌شود.

دکتر اخروی افزود : در این برنامه یک دستگاه خودرو ون به کارگیری شده که داخل آن بنا به نیاز طراحی و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. وی خاطر نشان کرد: تیم مراقبین بهداشت مستقر در این خودروها خدمات مورد نیاز را به گروه هدف ارائه می‌دهند.