معاونت بهداشت

ضوابط برچسب‌گذاري براي محصولات توليد داخل

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
    بازگشت
  ضوابط برچسب‌گذاري براي محصولات توليد داخل    
 


ماده 11 قانون مواد خوراکي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي

1ـ درج نام و آدرس موسسه سازنده

2ـ قيد نام محصول

3ـ قيد شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در کادربندي با حروف درشت در محل قابل رويت

4ـ درج وزن يا حجم

5ـ درج شماره سري ساخت

6ـ درج مواد تشکيل دهنده فرآورده ( بخصوص نام و ميزان مواد نگهدارنده )

7ـ درج تاريخ توليد و انقضاء در محل مناسب با زمينه روشن به نحوي که به راحتي قابل تشخيص باشد.

8ـ شرايط نگهداري

9ـ درج جمله ساخت ايران

10ـ هرگونه ادعاي تغذيه‌اي يا جدول ارزش تغذيه‌اي و يا ادعاي خاص در خصوص مواد آرايشي و بهداشتي، محصولات تحت ليسانس شرکت‌هاي خارجي يا مواردي از اين قبيل بر روي اتيکت منوط به تأييد قبلي اداره کل نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي مي‌باشد.

11ـ توصيه‌هاي بهداشتي که از طرف اداره کل نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي اعلام گرديده و بعضاً در پروانه‌هاي ساخت صادره درج گرديده است لازم الاجرا مي‌باشد.

12ـ از درج مطالب و تصاوير گمراه‌کننده فريبنده خودداري شود.