معاونت بهداشت

مقالات

گروه بهبود تغذیه جامعه در یک نگاه

تغذیه سالم

Choosing The Perfect Charcoal Grill

بیشتر بدانید

تغذیه در گروه های آسیب پذیر

Choosing The Perfect Charcoal Grill

بیشتر بدانید

آموزش همگانی تغذیه

Choosing The Perfect Charcoal Grill

بیشتر بدانید

تغذیه و بیماری ها

Choosing The Perfect Charcoal Grill

بیشتر بدانید

بسیج آموزش تغذیه

Choosing The Perfect Charcoal Grill

بیشتر بدانید

بسته های آموزشی و اطلاعاتی

Choosing The Perfect Charcoal Grill

بیشتر بدانید

برنامه تحول سلامت

Choosing The Perfect Charcoal Grill

بیشتر بدانید

پیام ها و مناسبت های تغذیه ای

Choosing The Perfect Charcoal Grill

بیشتر بدانید

رهنمود های غذایی

برای داشتن وزنی مناسب و سالم بودن باید به اندازه خورد و به اندازه کافی فعالیت بدنی ( روزانه 40-30 دقیقه پیاده روی ) داشت.

هر روز در وعده های اصلی غذایی و میان وعده ها از سبزی های خام و پخته بخورید.

هر روز سه بار میوه بخورید.

حبوبات و غذاهای پخته شده با آن را روزانه یک بار بخورید.

هر روز شیر، ماست و پنیر بخورید.

برای پخت غذا فقط از روغن های مایع و به مقدار کم مصرف کنید. از روغن مخصوص سرخ کردنی فقط برای سرخ کردن استفاده کنید.

در برنامه غذایی خود از انواع گوشت، ترجیحاً ماهی و مرغ (بدون پوست) و نیز تخم مرغ مصرف کنید.

مصرف قند، شکر، نوشابه ها و انواع مواد غذایی و نوشیدنی های شیرین را کم کنید.

مصرف نمک و مواد غذایی پرنمک را کاهش دهید.

در طول روز به دفعات آب و نوشیدنی های بدون قند بنوشید.

بهتر است بخشی از نان و غلات مصرفی روزانه از انواع سبوس دار و کامل باشد.

رعایت اصول بهداشتی در آماده سازی، تهیه غذا و پخت صحیح آن ضروری است.

معرفی همکاران

دکتر زهرا اباصلتی

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه

امید امامی

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه

شیما جواهری

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه