گروه بهبود تغذیه جامعه در یک نگاه

رهنمود های غذایی
برای داشتن وزنی مناسب و سالم بودن باید به اندازه خورد و به اندازه کافی فعالیت بدنی ( روزانه 40-30 دقیقه پیاده روی ) داشت.
هر روز در وعده های اصلی غذایی و میان وعده ها از سبزی های خام و پخته بخورید.
هر روز سه بار میوه بخورید.
حبوبات و غذاهای پخته شده با آن را روزانه یک بار بخورید.
هر روز شیر، ماست و پنیر بخورید.
برای پخت غذا فقط از روغن های مایع و به مقدار کم مصرف کنید. از روغن مخصوص سرخ کردنی فقط برای سرخ کردن استفاده کنید.
در برنامه غذایی خود از انواع گوشت، ترجیحاً ماهی و مرغ (بدون پوست) و نیز تخم مرغ مصرف کنید.
مصرف قند، شکر، نوشابه ها و انواع مواد غذایی و نوشیدنی های شیرین را کم کنید.
مصرف نمک و مواد غذایی پرنمک را کاهش دهید.
در طول روز به دفعات آب و نوشیدنی های بدون قند بنوشید.
بهتر است بخشی از نان و غلات مصرفی روزانه از انواع سبوس دار و کامل باشد.
رعایت اصول بهداشتی در آماده سازی، تهیه غذا و پخت صحیح آن ضروری است.
معرفی همکاران
