معاونت بهداشت

مقالات

کنترل و پيشگيري از بيماريهاي منتقله از آب و غذا

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
    بازگشت

 

     
     
   
 

 

 
   
     
   
     
   
     
 
کلیات و اهمیت بیماری:
 
 
مواد غذایی از هر دسته و گروهی باشند چه به صورت مایع ، نیمه جامد و خشک با توجه به ویژگیهای فساد پذیری که دارند همیشه در معرض تهاجم رقبای خطرناکی مانند میکروارگانیسمها، حشرات و جوندگان و عواملی مانند رطوبت ، حرارت ، نور و …
 
 
کارشناس:رضا عظیمی