پيشگيري و مبارزه با بيماريها 18 بهمن 1391 بازدید: 2217 امتیاز: ( 0 Rating ) کنترل و پيشگيري از بيماريهاي منتقله از آب و غذا امتیاز کاربران لطفا رای دهید رای 1 رای 2 رای 3 رای 4 رای 5 بازگشت کلیات و اهمیت بیماری: مواد غذایی از هر دسته و گروهی باشند چه به صورت مایع ، نیمه جامد و خشک با توجه به ویژگیهای فساد پذیری که دارند همیشه در معرض تهاجم رقبای خطرناکی مانند میکروارگانیسمها، حشرات و جوندگان و عواملی مانند رطوبت ، حرارت ، نور و … کارشناس:رضا عظیمی ادامه مطلب