| |
| |
|
|
| |
 |
|
| |
|
|
| |
 |
|
| |
|
|
| |
 |
|
| |
|
|
| |
 |
|
| |
|
|
|
|
کلیات و اهمیت بیماری:
|
|
|
|
مواد گوشتی (پروتئینها)، لبنیات و حبوبات دارای اسید آمینهای هستند که «فنیل آلانین» نام دارد. این ماده پس از ورود به بدن توسط آنزیمی به نام «فنیل آلانین هیدروکسیلاز» شکسته و به تیروزین تبدیل می شود. تیروزین نیز سپس شکسته شده و مواد متعددی از جمله رنگ دانه پوست و مو از آن ساخته شده و متابولیتهای نهایی آن از بدن دفع میشود ....ادامه مطلب
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
| |
 |
|
| |
|
|
|
|