معاونت بهداشت

مقالات

تغذیه و آلودگی هوا

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
   

 

بازگشت

     
     
     
 
       
 
     
     
     
  Eویتامین:
جوانه گندم، روغن‌های گیاهی، گردو، بادام، زیتون، جگر و سبزیجات دارای برگ سبز منابع این ویتامین هستند.
 
 
D ویتامین :
شیر، كره و زرده تخم‌مرغ منابع مناسب این ویتامین هستند.
 
 
چرب و چیلی‌ها ممنوع!
مصرف این غذاها فقط باعث تشدید کاهش توان بدنی و ذهنی شما در طول روز خواهد شده وباعث اختلال جذب عناصر مفيد در بدن مي‌شود و مي‌تواند اثرات منفی آلودگي هوا را تشدید كند.
 
 
C ویتامین :
کرفس، اسفناج، گوجه‌فرنگی، لیمو شیرین، نارنگی، پرتقال و برگه سبز کاهو استفاده کنید که غنی ازاین ویتامین هستند.  
 
 
پکتین:
مواد غذایی سرشار از پکتین، سرب موجود در هوا را می‌گیرند و مانع از نفوذ سرب به سلول‌های بدن می‌شوند
سیب، پرتقال و توت فرنگی از منابع این ماده غذایی است
 
 
نوشیدن آب زیاد:
به كلیه‌ها كمك می‌كند تا املاح اضافی از بدن خارج شود و ذرات آلودگی مدت کمتری در بدن باقی بماند.
 
 
سیر، پیاز و تره فرنگی:
هر قدر هم که بوی آزاردهنده‌ای داشته باشند اما حاوی مقدار زیادی گوگرد هستند که می توانند از مخاط دستگاه تنفسی محافظت كنند.
 
 
لبنیات کم‌چرب :
مصرف شیر و فراورده‌های آن به دلیل وجودفسفر، منیزیم و کلسیم باعث نرم‌شدن مخاط تنفسی فوقانی، مری و معده می‌شود التهابات و بیماری‌های دستگاه گوارش را کاهش می‌دهد.
 
 
خرید از دست فروش ممنوع!
در روزهای آلودگی هوا نباید از وانتی‌هایی که میوه و سبزیجات تازه را در كنار خیابان‌ها می‌فروشند یا مغازه‌هایی كه سبزیجات خود را بیرون از مغازه و در مسیر عبور خودروها می‌گذارند، میوه و سبزی بخرید