معاونت بهداشت

بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته در شب تشییع قائد امت

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 همزمان با شب برگزاری مراسم تشییع باشکوه قائد امت و در راستای اطمینان از آمادگی کامل شبکه بهداشت برای ارائه خدمات به زائران و مجاوران، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مراکز منتخب خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته احمدی و سیلو بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه در این بازدید، روند ارائه خدمات، میزان آمادگی نیروهای بهداشتی، تأمین تجهیزات و امکانات مورد نیاز، نحوه پاسخگویی به مراجعان و وضعیت کشیک مراکز مورد ارزیابی قرار گرفت.

دکتر مهدی قلیان ضمن قدردانی از تلاش کارکنان حوزه سلامت، بر استمرار ارائه خدمات باکیفیت، حفظ آمادگی کامل تیم‌های بهداشتی و پاسخگویی مناسب به نیازهای مردم در این ایام تأکید کرد و گفت: تمامی ظرفیت‌های حوزه بهداشت برای صیانت از سلامت زائران و شهروندان به کار گرفته شده و مراکز خدمات جامع سلامت منتخب با آمادگی کامل در حال خدمت‌رسانی هستند.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت نظارت مستمر بر خدمات بهداشتی، اظهار داشت: بازدیدهای میدانی با هدف ارتقای کیفیت خدمات، رفع سریع مشکلات احتمالی و حفظ آمادگی مراکز تا پایان مراسم ادامه خواهد داشت

. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته منتخب در سطح شهر مشهد در کنار سایر واحدهای بهداشتی و درمانی، با حضور تیم‌های تخصصی، خدمات مورد نیاز را به مراجعان ارائه می‌کنند تا سلامت شرکت‌کنندگان در این مراسم بزرگ با بالاترین سطح آمادگی تأمین شود.