برگزاري همايش ايدز و بحران هاي اجتماعي
دکتر حميدرضا بهرامي در ادامه ضمن تاکيد برضرورت آشنا نمودن مردم با خطرات اين بيماري، با اشاره به سياست هاي آموزشي، بر اطلاع رساني و آگاه سازي عمومي، بر آموزش به زبان ساده و قابل فهم جامعه توصيه نمود.
دکتر رضايي جانشين معاونت پیشگیری اداره کل بهزيستي خراسان رضوي از ديگر سخنرانان اين همايش با اشاره به اينکه کليه مبتلايان به HIV/AIDS از مددجويان بهزيستي ميباشند، گفت: این گروه بصورت کامل از خدمات پیشگیری و حمایتی اين سازمان بهرهمند ميباشند. دکتر رضايي در ادامه گفت : در راستاي ارائه خدمات پيشگيري از HIV ايدز، سازمان بهزيستي با تاسيس مراکز کاهش آسيب و همچنين درسر پناه های شبانه با مشارکت فعال معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد خدمات پيشگيرانه ويژهاي را در راستاي پيشگيري ، به مددجويان ارائه مينمايد.
دکتر علی محمد حسينپور کارشناس مسئول پيشگيري از بيماري ايدز معاونت بهداشتي دانشگاه در اين همايش آمار مبتلايان را تا پايان سال 2013 در کل جهان 78 ميليون نفر اعلام کرد و گفت در حال حاضر 35 ميليون نفر مبتلا در جهان زندگي ميکنند. دکتر حسين پور در ادامه با اشاره به راههاي انتقال اين بيماري گفت : کشور ایران در مرحله همهگيري متمرکز در بين مصرف کنندگان تزريقي قرارداد و اين در حالي است که انتقال از طريق رفتارهاي جنسي ناايمن به طور معناداري در حال افزايش ميباشد.
دکتر محمودي رياست مرکز بهداشت شماره دو شهرستان مشهد و شاهرودي کارشناس معاونت اجتماعي اداره کل بهزيستي خراسان رضوي از ديگر سخنرانان اين همايش بودند که در خصوص تاريخچه تاسيس و خدمات ارائه شده در مراکز کاهش آسيب به ايراد سخناني پرداختند.
روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه