برگزاري کارگاه مديريت بهداشت محيط در پيشگيري و کنترل بيماريهاي منتقله از آب و غذا
به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه،کارگاه منطقه اي مديريت بهداشت محيط در پيشگيري و کنترل بيماريهاي منتقله از آب و غذا با حضور کارشناسان مرکز سلامت محيط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي جهت گروه هدف کارشناس مسئولان بهداشت محيط، کارشناس طغيان و کارشناسان آزمايشگاه آب دانشکدههاي علوم پزشکي نيشابور، تربتحيدريه، تربتجام و شهرستانهاي تابعه دانشگاه علوم پزشکي مشهد به مدت دو روز در محل هتل ثامن مشهد برگزار گرديد.
مدير بهداشت محيط و حرفهاي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد ،هدف از برگزاري اين دوره آموزشی را حساس سازي و تبيين اهميت اقدامات کارشناسان بهداشت محيط، بازآموزي اقدامات مورد نياز و تبيين نقش و وظيفه کارشناسان بهداشت محيط در پيشگيري و کنترل موارد همهگيريهاي بيماري های منتقله از آب و غذا بر شمرد.
مهندس علي اصغر حسني يزدي ضمن ارائه گزارش عملکرد سال گذشته دانشگاه علوم پزشکي مشهد در کنترل و پيشگيري از بيماريهاي منتقله از آب و غذا بيشترين طغيانهاي بوجود آمده در اين مقوله را در کل کشور طغيانهاي ناشي از غذا اعلام نمود.
برنامه بهداشت مواد غذايي در پيشگيري و کنترل بيماريهاي منتقله از غذا ، برنامه بهداشت آب و فاضلاب در پيشگيري و کنترل بيماريهاي منتقله از آب و آشنايي با مفاهيم اپيدميولوژي و نقش آن در بررسيهاي بهداشت محيط از ديگر عناوين اين کارگاه بود که توسط مهندس دانش دوست و مهندس بيکي که توسط کارشناسان مرکز سلامت محيط و کار وزارت ارائه گردید.
شايان ذکر است در حاشيه اين کارگاه، بازآموزي و يکنواخت سازي روش هاي آزمون باکتريولوژي آب و فاضلاب در محل آزمايشگاه آب مرکز بهداشت شماره يک مشهد نيز برگزار گرديد.
در اين کارگاه اصول آزمونهاي با کتريو لوژي آب و اهميت آن، استرليزاسيون و روشهاي کنترل کيفي فور و اتوکلاو و همچنين شناسايي و تشخيص ويبريوکلرا در آب و فاضلاب و سبزيجات توسط مهندس بينايي مطلق و مهندس خيري کارشناسان وزارت به بحث گذاشته شد.
روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه