به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي نظارت، کنترل و بازرسي بهداشتي از مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي، اماکن عمومي، مساجد و کنترل مواد غذايي در طول ماه مبارک رمضان همانند سالهای قبل، توسط معاونت بهداشتي دانشگاه انجام شد.
مدیر بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: اجرای این نظارتها با هدف پیشگیری از بروز و شيوع بيماري هاي مرتبط با غذا و آب از اهميت بالايي برخوردار است و در ماه مبارک رمضان . از مراکز تهيه و توزيع زولبيا و باميه ، انواع شيريني سنتي ، آش ، حليم و همچنين برگزاري مجالس افطاري و مراسم احياي شب هاي قدر بازديد بعمل آمد.
مهندس علی اصغر حسنی در ادامه گفت: در اين ماه همکاران بهداشت محيط و حرفهاي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در قالب 70 تيم بازرسي در سه شيفت صبح ، قبل از افطار و بعد از افطار به فعاليت پرداختند . وی در ادامه از اقدامات اين مديريت به 21276 مورد بازديد از مراکز، اماکن، مساجد و مراکز توليد و توزيع زولبيا باميه ، صدور 293 مورد کارت معاينه جهت خادمين مساجد ؛ 576 مورد معرفي متخلف به مراجع قضايي ؛ 80 مورد تعطيلي مراکز و اماکن و 19 مورد تعطيلي کارگاه زولبيا و باميه؛ معدوم نمودن 19 تن مواد غذايي و سالاد و سبزي و 465 کيلوگرم زولبيا و باميه فاسد شده و نمونه برداري از 407 مورد مواد غذايي و زولبيا و باميه اشاره نمود.