معاونت بهداشت

کشف و معدوم سازی بیش از 4 تن مواد غذایی غیر قابل مصرف از ابتدای ماه مبارک رمضان

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

با تشدید نظارتهای بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان تا کنون بیش از 4 تن مواد غذایی غیرقابل مصرف ، کشف و معدوم سازی شده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با نزدیک شدن به دهه ی پایانی ماه مبارک رمضان ، نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی همچنان با شدت ادامه دارد.

مدير سلامت محيط و کار معاونت بهداشت دانشگاه گفت: در این ایام ضمن برگزاری 247مورد جلسه هماهنگی با مساجد و اماکن مذهبی و 245  مورد جلسه توجیهی و آموزشی ویژه کارشناسان و متصدیان مراکز حساس، علاوه بر نظارتهای روتین بهداشت محیطی، تعداد 120 اکیپ نظارتهای ویژه ماه رمضان را از ساعت8 صبح لغایت  23 شب بصورت روزانه پوشش داده اند.

وی در ادامه افزود: طی این مدت تعداد هزارو 934  مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن بین راهی ، مراکز تهیه آش، حلیم و قنادیها صورت پذیرفته است.

مدير سلامت محيط و کار معاونت بهداشت دانشگاه اظهار داشت: از ابتدای ماه رمضان تعداد 54 مورد نمونه برداری از محصولات غذایی شامل آش، حلیم، زولبیا و بامیه انجام شده است و درهمین راستا حدود 4 تن مواد غیر قابل مصرف شامل 3 هزار و 374 کیلو زولبیا و بامیه و 919کیلو، آش و حلیم توقیف و معدوم گردیده است. همچنین با حساسیت و نظارتهای دقیق کارشناسان تعداد 95 مرکز متخلف شناسایی و به مراجع قضایی معرفی و 294 مورد اخطار بهداشتی صادر و تعداد 22 امکنه تعطیل و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری بعمل آمده است.