معاونت بهداشت

پویش اطلاع رسانی سلامت در مشهد در حال اجراست

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ادامه ی پویش اطلاع رسانی سلامت در فصل پاییز در شهر مشهد خبر داد.

دکتر حمید رضا بهرامی در نشست خبری پویش اطلاع رسانی سلامت که با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه ها و جراید در محل شهرک دانش و سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید ضمن اشاره به اجرای مرحله اول پویش اطلاع رسانی سلامت که از اول تیرماه شروع شده و لغایت آخر شهریور ماه  در راستاي حساس سازی و ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه ادامه خواهد داشت گفت: این اقدام در اجرای مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ، با هدف پیشگیری و کنترل بیماریها و با استفاده از ظرفیت تبلیغاتی  150 دستگاه اتوبوس از ناوگان حمل و نقل شهری در مشهد آغاز شده است.

دکتر حميد رضا بهرامي خاطر نشان کرد: در مرحله نخست این پویش، اطلاع رسانی سه موضوع مهم بهداشتی شامل کاهش مصرف نمک، افزایش مصرف سبوس و پیشگیری و کنترل اسهال و بیماریهای منتقله از راه آب و غذا را مد نظر داشته و در مرحله دوم که با شروع فصل پاییز آغاز می شود، به سه موضوع بهداشتی بیماری آنفلوانزا، افزایش مصرف سبوس و کاهش مصرف چربی ها پرداخته خواهد شد.

قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه نیز در این نشست گفت: هدف از این پویش کاهش مصرف نمک، افزایش مصرف سبوس و نان سبوس‌دار و آگاه‌سازی مردم از بیماری‌های منتقله از راه آب و غذا است.

دکتر سید کاظم فرهمند با اشاره به اینکه اطلاع‌رسانی پویش‌ سلامت از طریق حساس‌سازی جامعه و جلب حمایت سازمان‌ها انجام می‌شود، ادامه داد: در حساس‌سازی سعی می‌کنیم با آگاهی‌رسانی به مردم و اطلاع‌رسانی در خصوص بیماری‌هایی که در کمین مردم است اهمیت موضوع را بیان کنیم.

وی جلوگیری از شیوع شایعات در جامعه را از دیگر اهداف این پویش ذکر نمود و از مردم خواست به منظور کسب اطلاعات دقیق به سایت دانشگاه و دیگر سایتهای معتبر وابسته مراجعه نمایند.

دکتر فرهمند در ادامه با تاکید بر نقش انسان سالم در توسعه پایدار کشورها  از هزینه های انجام شده در بخش سلامت به عنوان هزینه هایی ثمر بخش یاد نمود.

گفتنی است دکتر زهرا نهبندانی رئیس گروه بیماریهای واگیر،مهندس علی اصغر حسنی مدیر بهداشت محیط و حرفه ای و مهندس فهیمه ناظران پور کارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه در این نشست در خصوص بیماریهای منتقله از آب و غذا، وضعیت نانواییها و نظارتهای مربوطه و نقش سبوس و مضرات مصرف نمک به بیان مطالبی پرداختند.