به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشت دانشگاه در دهه پاياني ماه صفر80 تيم بازرسي بهداشت محيط جهت حفظ سلامت زائرين و مجاورين در شهر مشهد در حال فعاليت شبانه روزي هستند.
مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: گروه های نظارتی و بازرسی به منظور پیشگیری از بروز بیماری های منتقله از آب و غذا و کنترل بهداشتی به طور مستمر از اماکن اسکان زائران از جمله حسینیه ها، تکایا، مدارس و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در بین زائرین بازدید می کنند.
مهندس علی اصغر حسنی افزود: در این مدت ۸۰ تیم نظارتی در مشهد و در هر شهرستان نیز یک یا دو تیم، فعالیت های ویژه ای را برای کنترل سلامت مردم بر عهده دارند.
مدیر بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه تاکید کرد: تمامی افرادی که در تهیه و توزیع مواد غذایی در هیات ها و تکایا ، مساجد و خیمه های عزاداری فعالیت می کنند باید کارت بهداشتی دریافت کنند.
وی با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت در محافل و مراسم های عزاداری به ویژه در زمان پخت و تهیه غذا خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از بروز هرگونه بیماری، هیات های مذهبی از پذیرفتن مواد غذایی با حجم زیاد از افراد ناشناس خودداری کنند.
مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین گفت: ذبح و قربانی دام در جلوي دسته های عزاداری و یا در محل تکایا و مساجد بدون دریافت مجوزهای بهداشتی و هماهنگی های لازم با اداره دامپزشکی ممنوع است.
گفتني است شهروندان محترم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می توانند با سامانه ۱۹۰(سامانه پاسخگویی به شکایات بهداشت محیط) تماس حاصل نمایند.





