معاونت بهداشت

ضرورت توجه مردان به خود مراقبتی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
 
     
    « ضرورت توجه مردان به خود مراقبتی»
   
 


مدیر کل سلامت جمعیت، خانواده ومدارس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حاشیه اجلاس معاونین بهداشت کل کشور که در مشهد در حال برگزاری است اظهار داشت: از یکم تا هفتم اسفند ماه به عنوان هفته سلامت مردان نامگذاری شده است .

دکتر محمد اسماعیل مطلق افزود:  مقایسه شاخصهای سلامتی مردان و زنان نشان  دهنده آن است که مردان توجه کمتری به خود مراقبتی و سلامت دارند وی در ادامه با اشاره به شاخصها خاطر نشان کرد: امید به زندگی در مردان 8/72 و در زنان 74 سال است .

مدیر کل سلامت جمعیت، خانواده ومدارس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت : وقوع حوادث ترافیکی در مردان 5 برابر، اعتیاد 10 برابر و سقوط 3 برابر زنان است.

دکتر محمد اسماعیل مطلق با اشاره به تحقیقات انجام شده در زمینه سلامت مردان گفت : حوادث ناشی از نیروهای مکانیکی، قتل، خشونت، بیماریهای مزمن انسدادی ریه ، بیماریهای قلبی، خودکشی، سوختگی، بیماریهای روانی، ایدز و ابتلاء به HIV در مردان بیشتر از زنان است.

وی  خاطر نشان کرد: ابتلا مردان به بیماریهای غیر واگیر شامل چاقی مفرط، مصرف دخانیات ، کلسترول بالا و دیابت همچنان در مردان تظاهر بیشتری نسبت به زنان دارد .

مدیر کل سلامت جمعیت، خانواده ومدارس وزارت،  برنامه های هفته سلامت مردان را در هفت محور شیوه زندگی سالم، پیشگیری از حوادث ترافیکی، ارتقاء سلامت روانی، پیشگیری از حوادث قلبی و عروقی وعوامل خطر آن، ارتقاء سلامت باروری مردان، سلامت مردان و خانواده و پیشگیری از حوادث شغلی عنوان کرد.