معاونت بهداشت

رعایت بهداشت فردی از مهمترین نکات بهداشتی در صنف آبمیوه و بستنی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 
     
    « رعایت بهداشت فردی از مهمترین نکات بهداشتی در صنف آبمیوه و بستنی »    
 

 

رعایت بهداشت فردی یکی از مهمترین نکات بهداشتی در اماکن عرضه کننده آبمیوه و بستنی است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد مدیر بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه در گردهمایی صنف آبمیوه و بستنی مشهد گفت: نقش رعایت بهداشت فردی، استفاده از مواد اولیه سالم، بهداشت ابزار کار و رعایت نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب از مهمترین نکات ایمنی بهداشتی بوده که رعایت آن می تواند در تولید و عرضه محصول بهداشتی بسیار حائز اهمیت باشد.

مهندس علی اصغر حسنی افزود: دارا بودن کارت بهداشت کلیه شاغلین ، سالمسازی و شستشوی مناسب براساس دستورالعمل چهار مرحله ای (گل زدایی – انگل زدایی- میکروب زدایی و شستشوی نهایی ) ، تولید ماده اولیه سالم تهیه آبمیوه  از قبیل موز ، توت فرنگی ، طالبی و .. و همچنین استفاده از بستنی سالم و مطمئن که دارای پروانه بهداشت ساخت می باشد از نکات برجسته در تولید آبميوه سالم است.

وی خاطر نشان کرد: متاسفانه در بعضي موارد نگهداری مواد اولیه در دمای نامناسب باعث افزایش بار میکروبی، کپک و مخمر شده و عوارض شدیدی را برای مصرف کننده بوجود می آورد.

 مدیر بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه در ادامه بر رعایت بهداشت در پروسه تولید شامل استفاده از ماده اولیه سالم ، شستشوی مطلوب ابزار کار با مواد شوینده و آب گرم و رعایت دمای یخچالی در محل تولید با رعایت کامل بهداشت فردی تاکید نمود.

مهندس افزود: توصیه می شود اعضاي این صنف  در تولید بستني  از شیر پاستوریزه ، ماده اولیه سالم و بستنی دارای شناسنامه بهداشتی استفاده نمایند و از تحویل بستنی ، کیک و آب میوه فله ای خودداری کنند.

انجام خوداظهاری در خصوص محصولات توسط اعضاي صنف و اعلام آن به مراکز بهداشت از دیگر مباحثی بود که در این گردهمایی به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است این گردهمایی در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزي که از اول اسفند ماه سال جاری لغایت 15 فروردین ماه سال 96 در حال اجراست، با حضور 350 نفر از اعضاء صنف آبمیوه و بستنی مشهد برگزار شد.