معاونت بهداشت

منع تجویز و ترویج مصرف شیر حیوانات (اسب، الاغ، شتر و.....)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 


 

قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص تجویز شیر حیوانات به نوزادان و کودکان گفت : گسترش  مصرف شیر حیوانات(اسب، الاغ، شتر و....) و ترویج آن در نوزادان و کودکان ، تغذیه انحصاری با شیر مادر را برای شیرخواران به مخاطره می اندازد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دکتر سید کاظم فرهمند اظهار داشت: تحقیقات جامع و کاملی در خصوص فواید این شیرها در کودکان انجام نشده است و ادله کافی جهت تجویز شیر این حیوانات وجود ندارد.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر مخاطرات و پیامدهای ناگوار برای سلامت جامعه، فروش به قیمت گزاف این شیرها، سبب بهره برداری اقتصادی سودجویان گردیده و گسترش خواهد یافت. وی افزود: کیفیت شیر این حیوانات مورد سئوال است و بنا به توصیه معاون بهداشت وزارت، لازم است تا معاونت غذا و داروی دانشگاه ها در  زمینه کنترل و عرضه و تبلیغ این گونه شیرهای خام برای مصرف، اعم از کودکان و بزرگسالان اقدام نمایند.

قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه ضمن اشاره به روایات واحادیث موجود تاکید نمود: مصرف شیر اسب و الاغ مکروه است .