«جوانی، نشاط، ازدواج سالم»
18 اردیبهشت ماه سال جاری، روز تولد حضرت علی اکبر(ع) و روز ملی جوان و 16 لغایت 23 اردیبهشت ماه هفته سلامت جوانان با شعار «جوانی، نشاط، ازدواج سالم» نامگذاری شده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد این مناسبت را فرصتی به منظور تقویت و جهت دهی به برنامه سلامت جوانان عنوان نمود و گفت : با فرا رسید سالگرد ابلاغ سیاست های کلی جمعیت مقام معظم رهبری، با مشارکت سایر بخش های توسعه و با هدف تامین، حفظ و ارتقاء سلامت جوانان در کلیه ابعاد جسمی، روانی، اجتماعی برنامه هایی به منظور بزرگداشت این هفته اجرا خواهد شد.
دکتر حامد قضاوی خاطر نشان کرد : از آنجائیکه مساله سلامت جوانان یک مسئله فرابخشی است، سایر بخشهای توسعه با توجه به رسالت خود، متولی بخش ها و حیطه هایی از سلامت جوانان می باشند، وی مشارکت کلیه ذینفعان این امر را لازمه موفقیت اجرای برنامه ها ی مرتبط با سلامت جوانان برشمرد.
دکتر حامد قضاوی اجرای برنامه هایی با هدف حساس سازی اجتماعی و معطوف کردن توجه جوانان به امر سلامت خود، آگاه سازی اجتماعی در خصوص ابلاغ سیاست های کلی جمعیت توسط مقام معظم رهبری، اطلاع رسانی به خانواده ها در مورد حیطه های اولیت دار سلامت جوانان، انجام برنامه های اطلاع رسانی و مشاوره ای و ... را از برنامه های در دست اقدام معاونت بهداشت برشمرد.
|