معاونت بهداشت

5 دسامبر روز جهانی داوطلب (14 آذرماه)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

5 دسامبر مصادف با 14 آذر ماه روز جهانی داوطلب، فرصتی است برای تقدیر از تلاش­های داوطلبانه اقشار مختلف مردم در زمینه تامین، حفظ و ارتقای عادلانه سلامت خود، خانواده، جامعه و جهانی که در آن زندگی می­کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه اظهار داشت: توجه به فعالیت­های داوطلبانه برای تامین، حفظ و ارتقای عادلانه سلامت در کشور، قدمتی دیرینه دارد و تربیت بیش از 200 هزار داوطلب سلامت در کشور در طول سالیان گذشته و خدمات ارزشمند آنها در زمینه آموزش سلامت به مردم و همکاری با مراکز ارائه خدمات بهداشتی در ارائه بهتر انواع خدمات بهداشتی به اقشار آسیب پذیر جامعه، سند افتخاری است برای نظام ارائه مراقبت­های اولیه بهداشتی در کشور که با اجرای برنامه ملی خودمراقبتی به عنوان پنجمین برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و تربیت بیش از 256 هزار سفیر سلامت خانوار، 7 هزار و 500 سفیر سلامت دانش آموز و 8 هزار و 500 سفیر سلامت دانشجو برای مراقبت از سلامت خود، خانواده و جامعه به خوبی توسعه یافته و تقویت شده است.

دکتر سید کاظم فرهمند خاطر نشان کرد: در حال حاضر برنامه داوطلبان سلامت در همه مراکز خدمات جامعه سلامت، پایگاه­ها و خانه­های بهداشت زیر پوشش دانشگاه اجرا می­شود و 14 هزار داوطلب سلامت جمعیتی بیش از 2 میلیون نفر را تحت پوشش قرار داده­اند.

وی ضمن عرض تبریک این روز گفت: روز جهانی داوطلب فرصت مناسبی است جهت ترغیب و حمایت از خدمات داوطلبانه بیش از 14 هزار داوطلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد که برای حفظ و ارتقای سلامت خود، خانواده و جامعه تلاش می­کنند.