معاونت بهداشت

طیف زیادی از افراد جامعه به میزان مناسب میوه و سبزی مصرف نمی کنند

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس آخرین ارزیابی های انجام شده در قالب برنامه های پایش ملی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، طیف زیادی از افراد جامعه به میزان مناسب میوه و سبزی مصرف نمی کنند. 

 

دکتر زهرا اباصلتی که در نشست خبری قلب که به مناسبت روز جهانی قلب در مرکز بهداشت استان برگزار گردید سخن می گفت، میزان مصرف مناسب میوه برای هر فرد را دو واحد در روز شامل دو میوه متوسط اعلام و بیان کرد: تنها حدود 14 درصد از ساکنان مناطق تحت پوشش این دانشگاه به میزان کافی میوه مصرف می کنند.

 

دکتر اباصلتی خاطر نشان کرد: این موضوع در حالی است که مصرف میوه و سبزی نقش مهمی در کاهش بیماریهای قلبی و عروقی، اضافه  وزن و چاقی دارد.

رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه 54 درصد جمعیت تحت پوشش را دچار اضافه وزن و چاقی اعلام نمود و گفت: در گذشته چهار درصد کودکان زیر 5 سال دچار کاهش وزن و لاغری بوده اند و این در حالی است که هم اینک دو درصد کودکان زیر پنج سال از اضافه وزن رنج می برند. وی تغییر سبک زندگی را مهمترین عامل ایجاد این مسئله برشمرد که نیاز به اصلاح دارد.

 

دکتر اباصلتی با اشاره به اینکه مصرف نمک در بین افراد جامعه بسیار بالاتر از میزان استاندارد است گفت: نمک یک ریسک فاکتور در بروز فشار خون بالا و بیماریهای قلبی و عروقی محسوب می شود. بر اساس بررسیهای انجام شده 56 درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه سر سفره غذا از نمکدان استفاده می کنند.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه افزود: در سطح تمامی مراکز خدمات جامع سلامت، ارزیابی تغذیه انجام می شود لذا همه افراد می توانند با مراجعه به این پایگاهها بطور رایگان از خدمات تغذیه ای بهره مند شوند.