معاونت بهداشت

پیشگیری از انگ و تبعیض در افراد متقاضی انجام آزمایش HIV سبب افزایش تعداد مراجعین می گردد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

همایش اطلاع­رسانی پیشگیری از HIV‏/AIDS با حضور بیش از 800 نفر از نیروهای کادر وظیفه نیروی انتظامی خراسان رضوی در محل مرکز آموزش ثامن الائمه مشهد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کارشناس مسئول برنامه پیشگیری از HIV  مرکز بهداشت استان هدف از اجرای این همایش را پیشگیری از انگ و تبعیض افراد جهت انجام آزمایش HIV و مراجعه به مراکز مشاوره بیماری های رفتاری عفونی عنوان نمود و خاطر نشان کرد: موضوعی که سبب گسترش HIV می­گردد انگ و تبعیض در افراد مبتلا یا افرادی است که قصد انجام آزمایش را دارند.

دکتر علی حسین پور اظهار داشت: انگ و تبعیض در افراد متقاضی انجام آزمایش HIV سبب می­گردد تا افراد جهت انجام آزمایش مراجعه ننمایند و اگر فرد مبتلا شود جهت دریافت خدمات و مراقبت و درمان پیگیر نخواهد شد و این موضوع سبب گسترش سریع و پنهانی بیماری می­شود.

گفتنی است با هدف ملموس تر شدن با حضور فردی که با HIV زندگی می­کند به موضوع پرداخته شد.