معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از تلاش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در روند اجرای برنامه نظام ارجاع اظهار کرد: این دانشگاه با توجه به شرایط و ویژگی های خاصی که دارد قابلیت اجرای برنامه نظام ارجاع به شکل کامل را داراست.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه دکتر رییسی در نشست با رییس و معاونین بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ،وجود هماهنگی مطلوب میان معاونت های درمان و بهداشت و ایجاد اقدامات تیمی مناسب، اجرای برنامه پرونده الکترونیک به عنوان سطح یک نظام ارجاع و توانمندی فناوری اطلاعات را از قابلیت های قابل توجه دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد و گفت: در این راستا، سطح دو و سه برنامه نظام ارجاع به طور قطع قابلیت اجرای کامل در این دانشگاه را دارد.
دکتر رئیسی داشتن پرونده الکترونیک کارآمد را اولویت و زمینه اجرای مناسب برنامه نظام ارجاع و پزشک خانواده برشمرد و تصریح کرد: در قالب این پرونده می توان با ایجاد گاید لاین ها برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را اجرایی نمود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه تکریم و رضایت مندی گیرندگان و ارائه دهندگان خدمت باید در برنامه نظام ارجاع مورد توجه قرار بگیرد اظهار کرد: در این راستا باید ضمن ایجاد سیستم نوبت دهی مناسب در مراکز درمانی، نتایج این برنامه برای مردم و ارائه دهندگان خدمت قابل لمس باشد.
وی ضمن اشاره به اقدامات انجام شده در راستای تکریم ارباب رجوع در دانشگاه علوم پزشکی در حوزه سیستم نوبت دهی و در نظر گرفتن بخش های پاسخگویی برای ارجاع شدگان اظهار کرد: می توان با راه اندازی سامانه پیامکی به گیرندگان خدمت زمان مراجعه و نوبت وی اطلاع رسانی شود.
دکتر رئیسی با تاکید بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در اجرای برنامه نظام ارجاع افزود: می توان ضمن جلوگیری از ایجاد محدودیت برای گیرندگان خدمت و افزایش رضایت مندی، از ازدحام و افزایش بار در مراجعه بیماران به مراکز دولتی نیز پیشگیری می شود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بر اساس برنامه وزارت بهداشت ، از اول تیر ماه پرونده الکترونیک در سطح یک خدمات و برای پزشکان عمومی اجرایی می شود خاطر نشان کرد: در سطح دو برنامه نیز باید تشخیص بیماری، نوع تجویز و تعیین تکلیف بیماران باید مشخص و مورد توجه قرار گیرد.
دکتر رییسی اجرای کامل نظام ارجاع در سه سطح در بخش های خصوصی و دولتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد را گام مهمی برشمرد که به طور حتم با توجه به ظرفیت های این دانشگاه قابل اجرا خواهد شد.






