معاونت بهداشت

مقالات

برگزاری جشنواره غذای سالم در معاونت بهداشت به مناسبت دهه فجر

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 در هشتمین روز از دهه مبارک فجر، جشنواره غذای سالم در مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دبیر شورای فرهنگی مرکز بهداشت استان گفت: در راستای مصوبات شورای فرهنگی و با هدف ایجاد روحیه نشاط و شادابی در همکاران و همچنین ترویج الگوی تغذیه سالم با جایگزین های مناسب، به همت گروه بهبود تغذیه جشنواره غذای سالم در محل معاونت بهداشت برگزار گردید.

کاظمی در ادامه افزود: در این جشنواره که با حضور و مشارکت فعال همکاران این حوزه برگزار شد، 43 نفر از همکاران با تهیه غذاها و نوشیدنی­های سالم و با درنظر گرفتن استانداردهای بهداشتی مشارکت نمودند.

شایان ذکر است در پایان این جشنواره به پاس زحمات و مشارکت همکاران پس از نماز  ظهر و عصر به شرکت کنندگان جوایزی به رسم یادبود اهداء گردید.