در هشتمین روز از دهه مبارک فجر، جشنواره غذای سالم در مرکز بهداشت استان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دبیر شورای فرهنگی مرکز بهداشت استان گفت: در راستای مصوبات شورای فرهنگی و با هدف ایجاد روحیه نشاط و شادابی در همکاران و همچنین ترویج الگوی تغذیه سالم با جایگزین های مناسب، به همت گروه بهبود تغذیه جشنواره غذای سالم در محل معاونت بهداشت برگزار گردید.
کاظمی در ادامه افزود: در این جشنواره که با حضور و مشارکت فعال همکاران این حوزه برگزار شد، 43 نفر از همکاران با تهیه غذاها و نوشیدنیهای سالم و با درنظر گرفتن استانداردهای بهداشتی مشارکت نمودند.
شایان ذکر است در پایان این جشنواره به پاس زحمات و مشارکت همکاران پس از نماز ظهر و عصر به شرکت کنندگان جوایزی به رسم یادبود اهداء گردید.