معاونت بهداشت

مقالات

استفاده از ظرفیت آموزشی اعضای هیات علمی و ائمه جماعات دانشگاه در اطلاع رسانی کرونا

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

در راستای استفاده از ظرفیت آموزشی اعضای هیات علمی و مدرسین دانشکده های پزشکی و بهداشت و ائمه جماعات ستاد نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، جلسه آموزش توجیهی در محل معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه در این جلسه که با حضور جمعی از ائمه جماعات ستاد نهاد رهبری دانشگاه و اعضاء هیات علمی و مدرسین دانشکده های پزشکی و بهداشت برگزار گردید، پس از ارائه محتواهای آموزشی و پروتکلهای اجرایی، اطلاع رسانی و مشاوره که به تفکیک جهت ائمه جماعات و اعضاء هیات علمی ارائه گردید ، مقرر شد از ظرفیت آموزشی روحانیون جهت انتقال مفاهیم آموزشی در راستای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا به جامعه و از توان اعضاء هیات علمی و مدرسین دانشکده های بهداشت و پرستاری با استقرار در مرکز مشاوره کرونا EOC جهت انتقال آموزش و مشاوره های تلفنی به شهروندان استفاده گردد.

شایان ذکر است در راستای کنترل و پیشگیری از شیوع کرونا ویروس، همکاران دانشگاه علوم پزشکی مشهد از کلیه حوزه ها و واحدها با اخلاص و از خودگذشتگی و بیش از توان خود در راستای حفظ سلامتی همنوعان خود به صورت شبانه روزی مشغول خدمت می باشند.