معاونت بهداشت

مقالات

بازدید و نظارت بهداشتی بر 2400 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مکان عمومی‏/ پلمب 20 واحد متخلف

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 مدیر سلامت و محیط کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: در دو روز اول سال به همت کارشناسان بهداشت محیط این دانشگاه، دو هزار و 400 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مکان های عمومی انجام شده است.

 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر علی اصغر حسنی با بیان اینکه همزمان با تعطیلات نوروزی، نظارت بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با شدت بیشتری انجام می شود خاطر نشان کرد: در دو روز اول سال     ۵۹۷ مورد بازدید از امکنه عمومی و   یک هزار و 932 مورد از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام و 20 واحد متخلف نیز پلمب شد.

وی با اشاره به اینکه بر اساس دستور العمل کشوری بازدید از اماکن اقامتی به صورت فعال در مشهد انجام می شود، اظهارداشت: همچنین مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، رستوران ها، قنادی ها، هایپر مارکت و سوپر مارکت ها از جمله اماکنی است که مورد بازدید قرار می گیرد.

مدیر سلامت و محیط کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در قالب بازدید ها یک هزار و 850 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف کشف و جمع آوری شد تصریح کرد: همچنین در این مدت از 245 نانوایی بازدید شد که بر اساس آن 22 اخطار صادر و 32 نانوایی نیز به دادگاه معرفی شدند.

وی گفت: آزمایشگاه آب در سطح شهرستان های تابعه فعال است و روزانه نمونه برداری انجام می شود.