معاونت بهداشت

مقالات

تمامی مادران باردار از شروع بارداری تا هفته ۳۹ می‌توانند واکسن کرونا را دریافت کنند و همچنین واکسیناسیون کرونا را از ۱۰ تا ۱۵ روز پس از زایمان (مراقبت دوم) انجام دهند.

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمامی مادران باردار از شروع بارداری تا هفته ۳۹ می‌توانند واکسن کرونا را دریافت کنند و همچنین واکسیناسیون کرونا را از ۱۰ تا ۱۵ روز پس از زایمان (مراقبت دوم) انجام دهند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر محمد احمدیان گفت: تاکنون ۱۲۸ هزار و ۵۲۷ دز نوبت اول واکسن کرونا، ۱۰۷ هزار و ۹۳۵ دز نوبت دوم و ۴۰ هزار و ۱۱۵ دز نوبت سوم این واکسن به مادران باردار در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تزریق شده است.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دز یادآور واکسن کرونا نیز در مادران باردار بالای ۱۸ سال که حداقل ۶ ماه از نوبت قبل آنها گذشته، قابل تزریق است.

وی با بیان این که سالانه بیش از ۸۵ هزار مادر باردار در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناسایی و تحت مراقبت قرار می‌گیرند؛ افزود: هم اکنون ۳۴ هزار و ۶۴۲ مادر باردار زیر پوشش مراکز خدمات جامع سلامت این دانشگاه قرار دارند.

دکتر احمدیان ادامه داد: در حال حاضر واکسیناسیون کرونا در تمامی سطوح ارائه دهنده خدمات بهداشتی جهت مادران باردار در دسترس می باشد و از ابتدای سال تاکنون نیز ۹ هزار و ۸۷۲ مادر باردار در برابر آنفلوآنزا واکسینه شدند.

وی گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک، خودداری از دست دادن، درآغوش گرفتن و روبوسی با دیگران، شست و شوی مکرر دست ها با آب و صابون، عدم حضور در مجامع عمومی و رفت و آمدهای غیر ضروری، پیاده روی روزانه از مواردی است که به مادران باردار در پیشگیری از ابتلا به کرونا توصیه می شود.

دکتر احمدیان خاطر نشان کرد: همچنین توصیه می‌شود مادرانی که قبل از بارداری، واکسن کرونا را تزریق نکرده‌اند حتما در دوران بارداری برای انجام واکسیناسیون اقدام کنند.

وی افزود: مراقبان سلامت در پایگاه‌های سلامت و مراکز بهداشت و بهورزان در خانه‌های بهداشت روستایی آموزش‌های لازم در خصوص بیماری‌های تنفسی از جمله کرونا و آنفلوآنزا را به مادران باردار ارائه می‌دهند.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه در ادامه گفت: در صورت ابتلای مادران باردار به کرونا ، آنان به صورت مستمر و روزانه توسط بهورزان و مراقبان سلامت مراقبت می شوند و برای پیشگیری از خطر هماهنگی های لازم جهت اعزام آنها به مراکز درمانی و بیمارستانها در صورت نیاز فراهم شده است.