براساس گزارش مردمی و پیگیری بازرسان بهداشت محیط در روستای حلوایی تحت پوشش مرکز بهداشت شماره 2 مشهد یک کارگاه غیرمجاز تولید و بسته بندی ناس دراین منطقه کشف و ضبط گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه رئیس مرکز بهداشت شماره دو مشهد اظهار داشت: با توجه به غیر مجاز بودن مکان فوق، طی هماهنگی بعمل آمده از دادسرای ناحیه 4مشهد مجوز ورود و بازرسی اخذ گردید و با هماهنگی به عمل آمده با کلانتری منطقه به محل مراجعه و مکان بازدید شد.
دکتر علی اصغر محمودی در ادامه افزود: در همین راستا و با عنایت به برنامه های کنترل و کاهش مصرف مواد دخانی طی این بازدید مقدار یک هزار و 30 کیلوگرم مواد اولیه تولید ناس و ناس ضبط و جمع آوری گردید.
وی خاطر نشان کرد: این مکان با شرایط ذکر شده با مجوز دادستان پلمپ و پرونده جهت تعیین تکلیف نهائی به مراجع قضایی ارجاع گردید.