معاونت بهداشت

برگزاری دومین کمیته پیشگیری از وقوع جرم در حوزه سلامت و امنیت تغذیه

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

دومین کمیته پیشگیری از وقوع جرم در حوزه سلامت و امنیت تغذیه با حضور معاون قضایی رئیس کل دادگستری و قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه در محل معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، دکتر سید کاظم فرهمند قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه و دبیر کمیته پیشگیری از وقوع جرم در حوزه سلامت و امنیت غذایی هدف از برگزاری این کمیته را کمک به سیاستگزاری و تامین امنیت غذا، شناسایی مصادیق بوجود آورنده جرم، مشارکت فعالانه کلیه سازمانهای مرتبط و ارائه راهکارهای اجرایی در این حوزه برشمرد و گفت: برگزاری این کمیته در 6 ماهه دوم سال 96 توسط وزارت ابلاغ و مقرر شده است در سال آینده حداقل 4 کمیته اصلی و 6 کمیته فرعی برگزار گردد.

وی تشکیل اتاق فکر، برگزاری نشست های هم اندیشی چند جانبه براساس موضوعات مطروحه و طراحی و اجرای برنامه های پیشگیرانه در حیطه های فرهنگی، اجتماعی، امنیتی، انتظامی، حقوقی و قضایی در فواصل زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را از مصوبات این کمیته عنوان نمود .

گفتنی است پیشنهادات واصله به این کمیته با حضور اعضاء مورد بررسی و نقد قرار گرفت و مقرر شد در اولویت بندی سال آینده مد نظر قرار گیرد.