به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، همزمان با هفته سلامت به همت واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان، پایگاه تن سنجی در مرکز بهداشت استان برپا شد.
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه هدف از برپایی این پایگاه تن سنجی را حساس سازی کارکنان به تغذیه صحیح و داشتن وزن مناسب و تناسب اندام بیان نموده و ابراز داشت: در طی تن سنجی میزان وزن نرمال و انرژی مناسب روزانه برای همکاران محاسبه شده و درخصوص راههای کنترل وزن و تغذیه صحیح آموزش داده می شود.
دکتر زهرا اباصلتی گفت: داشتن تغذیه سالم جزء مهمی از زندگی سالم است. وی افزود: برای داشتن تغذیه سالم آشنایی با مواد غذایی و تعادل غذایی و نحوه تنظیم برنامه غذایی صحیح بسیار مهم است.
دکتر اباصلتی خاطر نشان کرد: توجه به مصرف متعادل مواد غذایی به خصوص دریافت مقادیر کافی سبزیجات، میوه جات، غلات سبوس دار و لبنیات و حبوبات به این امر کمک می کند.
شایان ذکر است همزمان با هفته سلامت پایگاه های تن سنجی در ساختمان مرکزی دانشگاه، شهرستان های تابعه و پارک های پر تردد شهر مشهد برپا شده است به کارکنان و مراجعین ضمن تن سنجی آموزش تغذیه صحیح داده می شود.