معاونت بهداشت

مشارکت فعال خیرین، سازمان­ها و بخش خصوصی در کنترل شیوع کرونا در شهرستان­های تابعه

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

دکتر امین سمیعی کارشناس مسئول بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه ضمن حضور در شهرستان های خلیل­آباد، بردسکن و کاشمر، فعالیت­های حوزه بهداشت این شهرستانها در برنامه کنترل شیوع کروناویروس را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سمیعی با تاکید بر اهمیت پیگیری موارد شناسایی شده و مشکوک و ثبت در سامانه سینا، با توجه به پوشش بالای 95 درصد غربالگری جمعیت تحت­پوشش، پوشش غربالگری شهرستان­های فوق را مطلوب خواند و گفت: مهمترین قدم بعدی ما پس از تکمیل غربالگری پیگیری فعال و مستمر موارد مشکوک و شناسایی شده می­باشد.

دکتر سمیعی ضمن پایش برنامه­های پیشگیرانه این شهرستان­ها براساس چک­لیست مربوطه، استفاده از ظرفیت و مشارکت خیرین، بخش خصوصی، کارخانجات و سازمان­هایی همچون شهرداری، کمیته امداد و ... را در شهرستان­های خلیل­آباد، بردسکن و کاشمر بسیار مطلوب برشمرد و گفت: استفاده از پویش­های مردمی یکی دیگر از نکات مثبت در این شهرستان­ها می­باشد که تاثیر بسزایی در اطلاع­رسانی و ارتقاء آگاهی عمومی داشته است.

دکتر سمیعی مشارکت در اطلاع­رسانی و تامین و توزیع تعداد قابل توجهی اقلام و پک­های حفاظت فردی را از جمله مواردی برشمرد که خیرین و سازمان­ها در این شهرستان­ها تقبل نمودند.