معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طرح دهان عاری از پوسیدگی دندان دانش آموزان پایه هفتم بلافاصله پس از شکست کرونا از سرگرفته می شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر مهدی قلیان اول در جلسه گرامیداست روز دندانپزشکی که به صورت وبینار با حضور مدیران حوزه معاونت بهداشت و روسای شبکه و معاونین بهداشت و مسئولین سلامت دهان و دندان شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه برگزار شد گفت: از نیمه دوم سال گذشته طی هماهنگی های بعمل آمده اجرای طرح دهان عاری از پوسیدگی دندان دانش اموزان پایه هفتم کلید خورد که با توجه به پیشرفت بسیار خوب و 85 درصدی برنامه، متاسفانه در اواخر سال بدلیل شیوع ویورس کرونا در جامعه این طرح به صورت کامل به پایان نرسید.
دکتر قلیان تاکید کرد با توجه به اهمیت و ویژگی این طرح، بلافاصله پس از شکست کرونا از طریق مراکز خدمات جامع سلامت این طرح از سرگرفته می شود.
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به اینکه متاسفانه بعضاً بدلیل کمبود سواد سلامت جامعه، بهداشت دهان و دندان در خانواده ها مغفول مانده ،کار دندانپزشکان جهت ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه و ارائه خدمات پیشگیرانه را، کاری جهادی عنوان نمود.
دکتر قلیان گفت یکی از فلسفه های بزرگداشت مناسبت های بهداشتی، بررسی اقدامات انجام یافته در یکسال گذشته می باشد و امیدواریم با بررسی نقاط ضعف و قوت برنامه های اجرایی بتوانیم به بهبود عملکرد و ارتقاء خدمات سلامت در هر حوزه دست یابیم.