معاونت بهداشت

افزایش بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به خصوص قنادی ها و مراکز پخت غذاهای بیرون بر

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

در ایام ماه مبارک رمضان و با توجه به شیوع ویروس کرونا ، بیشترین تاکید بازرسان بهداشت محیط بر عملکرد قنادی ها و مراکز تهیه و توزیع شله و حلیم است زیرا مردم در ایام ماه رمضان از این مواد غذایی استفاده بیشتری دارند.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به شیوع کرونا ، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به خصوص قنادی ها و مراکز پخت غذاهای بیرون بر افزایش یافته است و کنترل کیفی و شرایط بهداشتی این مراکز مورد تاکید است و از مواد غذایی نیز نمونه برداری می شود تا در صورت وجود مشکل بهداشتی از توزیع مواد غذایی بین مردم سریعا جلوگیری شود.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، مهندس علی اصغر حسنی با بیان اینکه با توجه به نتایج بررسی ها از واحدهای صنفی در سال های قبل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به سه دسته عملکرد مطلوب، مشکوک و مشکل دار تقسیم شده اند، خاطر نشان کرد: بیشترین تاکید بازرسان بهداشت محیط بر مراکز مشکوک و مشکل دار است و اگر موارد تخلف از نکات بهداشتی نیز گزارش شود  و طی بررسی بازرسان این موارد تایید شود ، واحد صنفی متخلف پلمپ می شود.

 

وی با اشاره به اینکه مواد غذایی از لحاظ کنترل کیفی میکروبی و بهداشتی مورد بررسی و نمونه برداری قرار می گیرد، اظهار کرد: همچنین موضوع فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا از دیگر موضوعاتی است که توسط بازرسان مورد بررسی قرار می گیرد.

 

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه گفت : بازرسی های مشترکی با استانداری به منظور حفظ سلامت کارکنان از ادارات مختلف انجام می شود .

وی در ادامه  افزود: بازدید هایی نیز به همراه کارشناسان اتاق اصناف، تعزیرات، اماکن و اتاق صنعت ومعدن به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا در حال انجام است.