کاهش رعایت دستورالعمل های بهداشتی در اماکن عمومی نگران کننده است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: کاهش دستورالعمل های بهداشتی در اماکن عمومی نگران کننده است و می تواند شرایط را به سمت شهرهای نارنجی و قرمز بازگرداند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر مهدی قلیان با اشاره به اینکه در حال حاضر مشهد در وضعیت آبی از نظر ابتلا به کرونا قرار گرفته است و بر کل استان نیز شرایط آرامی حاکم است خاطر نشان کرد: بر اساس بررسی های کارشناسان بهداشت محیط، میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی از سوی مردم به ویژه در اماکن عمومی در حال کاهش است که این امر می تواند موجب بازگشت شرایط به حالت بحرانی شود.

وی با بیان اینکه علیرغم برقراری محدودیت های ترافیکی از ساعت 21 الی 4 صبح گفت : متاسفانه قبل از این ساعات اماکن عمومی شلوغ و پرازدحام است. دکتر قلیان تاکید کرد: به طور حتم توجه به رعایت دستورالعمل های بهداشتی و ادامه روند همکاری ها با مدافعان سلامت موجب ضعیف شدن چرخه انتقال ویروس کرونا می شود و می توان انتظار داشت که ماه های بهمن و اسفند با شرایط آرامی طی شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برخی از شهرهای استانهای واقع در شمال استان خراسان رضوی در شرایط قرمز قرار دارند و این امر شرایط را برای استان برای بازگشت به شرایط قبلی شکننده تر می کند از تمامی مردم خواست همچنان رعایت دستورالعمل های بهداشتی و استفاده از ماسک را در اولویت خود قرار دهند.

وی در خصوص کرونای انگلیسی و شرایط استان خراسان رضوی اظهار کرد: خوشبختانه تا کنون موردی از ابتلا به این ویروس در استان شناسایی نشده است و پاسخ تست چند نفری که سابقه سفر به کشورهای اروپایی داشتند و مبتلا به کرونا شده بودند نیز پس از بررسی در آزمایشگاه رفرانس کشور منفی شد.