معاونت بهداشت

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مرکز تجمیعی واکسیناسیون ملل

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور در مرکز تجمیعی واکسیناسیون (ملل) ضمن بررسی روند انجام واکسیناسیون، در جریان اقدامات انجام شده در این حوزه قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، در این بازدید که معاون بهداشت و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد ،دکتر سید محمد حسین بحرینی را همراهی می کردند، رئیس دانشگاه ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده و مشارکت بخش خصوصی در ایجاد مراکز واکسیناسیون اظهار کرد: در حال حاضر 58 مرکز و پایگاه تجمیعی واکسیناسیون در مناطق تحت پوشش این دانشگاه فعال است و ظرفیت تزریق روزانه واکسن به 100 هزار دز رسیده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این یازدید با اشاره به اینکه خوشبختانه واکسیناسیون از ۲۰روز گذشته سرعت خوبی در کشور، مشهد و خراسان رضوی گرفته است، اظهار کرد: پوشش واکسیناسیون تا روز گذشته ۴۸.۷درصد جمعیت بالای ۱۸سال است.

دکتر قلیان اول با اشاره به اینکه پیش بینی پیک بعدی برای آبان ماه است از همین رو در فاصله دو پیک باید واکسیناسیون سرعت بگیرد و جمعیت زیادی واکسینه شوند، خاطر نشان کرد: وسواس در خصوص انتخاب نوع واکسن در بین مردم فرهنگ اشتباهی است که میتواند فرصت طلایی ایمنی زایی در سطح جامعه را از بین ببرد.