معاونت بهداشت

شهروندان به منظور حفظ سلامت خود و عزیزانشان از دورهمی های شب یلدا خودداری کنند

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به خطر سویه جدید کرونا (امیکرون) از شهروندان خواست به منظور حفظ سلامت خود و عزیزانشان از دورهمی های شب یلدا خودداری کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سید جواد حسینی اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به پوشش بالای واکسیناسیون کرونا در حال حاضرشاهد وضعیت مطلوب کنترل کرونا در منطقه  می­باشیم ولی این دلیلی برکاهش حساسیت جامعه به رعایت پروتکل های بهداشتی نباید باشد چرا که با توجه به سویه جدید کرونا به نام امیکرون و قدرت سرایت بالای این سویه، برگزاری هرگونه تجمع و دورهمی می­تواند پیامدهای سختی را برای خانواده ها و جامعه به دنبال داشته باشد.

وی به مشارکت بیشتر مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی برای حرکت در مسیر کاهش موارد ابتلا به کرونا تاکید کرد و گفت: یکی از نقاط قوت در کاهش موارد ابتلا به کرونا مشارکت، همدلی و همراهی مردم بوده  و می باشد.

معاون بهداشت دانشگاه خاطر نشان کرد: براساس بررسی های انجام شده برگزاری دورهمی­های خانوادگی تاثیر گذارترین عامل در افزایش موارد ابتلا به کرونا از اول شیوع این بیماری در کشور بوده است. وی از شهروندان خواست با جدی گرفتن توصیه های بهداشتی و پرهیز از برگزاری دورهمی های شب یلدا، شیرینی این مناسبت باستانی را حفظ نموده و شاهد زمستانی با کمترین آسیب جانی در جامعه باشیم.