معاونت بهداشت

خود مراقبتی مهمترین عامل پیشگیری از ابتلاء به کرونا است

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خود مراقبتی مهمترین عامل پیشگیری از ابتلاء به کرونا است

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر مجید جعفری نژاد اظهار داشت: تجربه بیش از 2 سال مبارزه با کرونا در کشور نشان داده است موثرترین عامل در پیشگیری از ابتلاء به کرونا خود مراقبتی شامل استفاده از ماسک، شستشوی مکرر دستها، عدم حضور در تجمعات و انجام کامل واکسیناسیون می باشد.

وی با اشاره به اینکه میزان مراجعه بیماران سرپایی مشکوک یا مبتلا به کرونا به مراکز درمانی در یک ماه اخیر در مناطق تحت پوشش دانشگاه افزایش داشته است گفت:  ضروری است که گروه‌های هدف نسبت به دریافت واکسن یاداور و یا تکمیل آن اقدام کنند.

دکتر جعفری نژاد خاطر نشان کرد: در تزریق نوبت سوم واکسن کرونا نسبت به میانگین کشوری عقب‌تر هستیم، اما تزریق دز اول و دوم واکسیناسیون کرونا در استان در مقایسه با سطح کشوری در شرایط مناسبی قرار داریم.وی افزود: دز اول و دوم واکسن کرونا در سال گذشته با استقبال بسیار خوبی از سوی هم استانی‌ها روبرو شد، اما تاکنون حدود ۳۹ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در خراسان رضوی دز سوم را دریافت کرده اند.

وی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۹۹ درصد از جمعیت گروه سنی بالای ۱۸ سال و ۹۸ درصد از گروه سنی بالای ۱۲ سال در استان خراسان رضوی واکسن نوبت اول را تزریق کرده‌اند.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بیش از ۸۸ درصد گروه سنی بالای ۱۸ سال و ۸۶ درصد گروه سنی بالای ۱۲ سال در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد نوبت دوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

دکتر جعفری نژاد تاکید نمود: بیشتر افراد مراجعه کننده به مراکز منتخب کرونا و همچنین بیشترین موارد مثبت، از میان افرادی است که یا دارای واکسیناسیون ناقص هستند و یا واکسن دریافت نکرده اند، بر این اساس تأکید ویژه بر انجام و تکمیل به‌موقع واکسیناسیون کرونا داریم.