معاونت بهداشت

افزایش تدریجی روند ابتلا به بیماری کرونا

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: از ابتدای بهمن روند  مراجعات سرپایی و بستری کووید در مناطق تحت پوشش دانشگاه به صورت تدریجی افزایشی شده است که این موضوع نشان دهنده احتمال شروع پیک جدید بیماری کرونا است.به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه دکتر ناصر امینی با اشاره به اینکه باتوجه به نارنجی شدن دو شهرستان خلیل آباد و کوهسرخ و زرد شدن وضعیت کرونایی 5 شهرستان در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد احتمال شروع پیک بعدی بیماری کووید 19وجود دارد، خاطر نشان کرد: برای مدیریت بیماری کووید باید تمام افراد بالای 18 سال که شش ماه از آخرین دز دریافتی آنها گذشته است ، حتما برای دریافت دز یادآور مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه عدم دریافت دز یادآور زمینه شدت عوارض بیماری و تبادل اطلاعات ژنی و جهش ژنی بیماری را فراهم می کند، گفت: سازمان جهانی بهداشت نیز با توجه به روند افزایشی ابتلا به بیماری کووید بر استفاده از ماسک و عدم حضور در اجتماعات و دریافت دز واکسن یادآور کووید تاکید کرده است.دکتر امینی با بیان اینکه اگر فردی دارای علایم سرماخوردگی و گلودرد است حتما باید ضمن مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق تر شرایط بیماری، از حضور در تجمعات نیز پرهیز کند ، ابراز کرد: انجام تست کووید و خود قرنطینگی باعث می شود بیماری به سایرین سرایت نکرده و با تشخیص به موقع روند درمان به درستی طی شود.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت دانشگاه با اشاره به اینکه مراکز منتخب کرونا در خدمت بیماران قرار دارند ، گفت: علاوه بر مراکز بهداشتی که دائما در حال آماده باش برای واکسیناسیون مراجعین هستند ، 11 مرکز تجمیعی نیز در سطح شهر برای انجام خدمت واکسیناسیون فعال هستند .وی گفت: در مجموع 30 مرکز منتخب کووید در سطح مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است که از این تعداد 12 مرکز در مشهد فعال هستند.