معاونت بهداشت

ضروری بودن رعایت تنوع و تعادل در استفاده از تمامی گروه های غذایی در وعده افطار و سحر برای نوجوانان

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت نوجوانانی که سال نخست روزه داری را آغاز می کنند به علت گذراندن دوران رشد به توجه بیشتری نیاز دارند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه دکتر زهرا اباصلتی گفت رعایت تنوع و تعادل در استفاده از تمامی گروه های غذایی بسیار مهم و ضروری است و منابع خوب پروتئینی شامل انواع گوشت، ماهی، تخم مرغ و حبوبات باید در برنامه غذایی آنها گنجانده شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد نوجوانان در ماه مبارک رمضان ازمصرف زیاد مواد قندی و شیرین در وعده سحری اجتناب کنند چون مصرف این مواد سبب افت قند خون شده و توانایی یادگیری آنها را در طول روز کاهش می دهد.

دکتر زهرا اباصلتی گفت: توصیه می شود والدین از دریافت کافی گروه شیر و لبنیات در نوجوانان در وعده های سحری و افطار، مطمئن شوند. وی با بیان اینکه نوجوانان علاقه خاصی به مصرف مواد غذایی کم ارزش دارند که فقط پرکننده معده هستند که در ایام روزه داری نباید مصرف شوند افزود لازم است منابع غذایی آهن و روی، ویتامین A و ویتامین B12 از جمله انواع گوشت، حبوبات، تخم مرغ، شیر و لبنیات، انواع خشکبار و مغزها که در رشد و خونسازی نقش دارند، در ایام روزه داری به مقدار کافی مصرف شود.