معاونت بهداشت

جمع‌آوری و معدوم‌سازی بیش از دو هزار قلیان در منطقه طرقبه شاندیز

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

رئیس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای امسال تاکنون 122 واحد عرضه کننده قلیان در منطقه طرقبه و شاندیز پلمب شده و تعداد دو هزار و 759 قلیان جمع‌آوری و معدوم‌سازی شده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، مهندس محمد باباخانی با بیان اینکه بازدیدهای بهداشتی در مناطق ییلاقی طرقبه و شاندیز هر روز با تیم مشترک بهداشت، اماکن، اصناف، صنعت و معدن و دستگاه قضایی انجام می‌شود افزود: برخوردهای قانونی با متخلفان در هر هفته طی یک نوبت انجام می‌شود اما در موارد حاد بلافاصله و بدون لحاظ کردن زمان هفتگی اقدام قانونی لازم صورت می‌پذیرد.

مهندس باباخانی خاطرنشان کرد: مشکل عرضه قلیان در رستوران‌ها به نسبت گذشته بسیار کم شده و درحال حاضر عرضه قلیان‌ها بیشتر در مسیر جاده‌‎ای مناطق ییلاقی صورت می گیرد که این محدوده هم به‌ شدت تحت کنترل است تا این معضل در مسیر تردد گرشگران مناطق ییلاقی طرقبه شاندیز مرتفع گردد.

وی با اشاره به اینکه عرضه قلیان سود سرشاری برای عرضه کننده آن دارد گفت: با کسانی که تکرار جرم دارند برخوردهای شدیدتری صورت می گیرد تا از تکرار مجدد آن که برای سلامت جامعه خطر دارد و با آسیب‌هایی همچون مشکلات تنفسی و ابتلا به سرطان همراه است پرهیز شود.

رئیس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: عموم مردم می توانند در صورت مشاهده هر نوع مشکلی در بحث بهداشت و موارد آسیب زننده به سلامت جامعه از جمله عرضه قلیان بلافاصله موضوع را به تلفن 3 رقمی 190 اعلام کنند تا ناظران و کارشناسان سلامت محیط به ‌موقع در محل حاضر شده و ضمن رسیدگی به موضوع، برخورد لازم و قانونی با متخلفان را انجام دهند.