مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ سلامت مواد غذایی مهمترین اولویت کارشناسان بهداشتی است که از ابتدای سال بیش از ۵٣ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مناطق تحت پوشش این دانشگاه انجام و بیش از هزار مورد آن به دلیل تخلفات گسترده پلمب شده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر فرشید وفا با اشاره به اینکه بهداشت محیط و وسایل طبخ مواد غذایی، نیروهای فعال در عرصه طبخ غذا، عدم ابتلا آنها به بیماریهای واگیردار ، سلامت مواد اولیه و... از جمله مواردی است که توسط کارشناسان بهداشتی مورد بررسی قرار می گیرد خاطر نشان کرد: بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به خصوص در زمان پیک حضور زائران در شهر مشهد مانند ایام نوروز، دهه پایانی ماه صفر و ایام تابستان افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه طی بازدیدها مواد غذایی فاسد معدوم می شوند، تصریح کرد: باید چرخه بهداشتی مواد غذایی حفظ شود و اگر ماده غذایی بخصوص در فصول گرم سال نیاز به یخچال دارد، در محیط مناسب خود نگهداری شود.
دکتر وفا با با بیان اینکه بررسی کیفیت آب و مواد غذایی و مراکز توزیع مواد دخانی از دیگر حوزه های خدمت رسانی کارشناسان بهداشتی است، گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس، غربالگری سلامت نیروهای آماده به کار از دیگر حوزه های مدیریت سلامت محیط و کار است.
![]()

