معاونت بهداشت

کارشناسان تغذیه، زنجیره کلیدی مشاوره، پیشگیری و درمان بیماری­ها

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

دومین چهارشنبه ماه مارس مصادف با 23 اسفند ماه سال 1402 روز جهانی “متخصصین تغذیه" نامگذاری شده است.

 معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه جایگاه جهانی تغذیه و تاثیر آن در سلامت و زندگی سالم تر در طول چند دهه اخیر برجسته تر شده است گفت: خدمات ارزشمند کارشناسان تغذیه، یک زنجیره کلیدی در بخش مشاوره، پیشگیری و درمان بیماری ها است و آموزش تغذیه موجب بهبود سلامت عموم مردم و بیماران می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر مجید جعفری نژاد افزود: بزرگداشت چنین روزی به منظور بالا بردن آگاهی تیم سلامت، برانگیختن عزم کارشناسان تغذیه برای ارائه هر چه بهتر خدمات و حمایت‌های تغذیه‌ای در سطح جامعه و همچنین افزایش آگاهی و شناخت جامعه نسبت به متخصصین تغذیه بنا نهاده شده است.

وی اظهار داشت: با معرفی این روز در سال می توان مردم را به اینکه نگرش جدیدی به غذای خود و آنچه روزانه مصرف می کنند داشته باشند ، تشویق کرد.

دکتر جعفری نژاد خاطرنشان کرد: کارشناسان تغذیه با تکیه بر دانش، مهارت و تخصص خود راهکارهای علمی برای سالم زیستن را به شکل عملی به مخاطب عام برای ترویج الگوی غذایی سالم ارائه می دهند.

وی با بیان اینکه با داشتن شیوه زندگی سالم می توان از ابتلا به بسیاری از بیماری های غیرواگیر و هزینه های بالای درمان و بازتوانی ناشی از آن پیشگیری کرد ابراز امیدواری کرد گسترش خدمات مشاوره تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت ، افزایش کیفیت زندگی افراد جامعه را بدنبال داشته باشد.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه با تاکید بر حمایت از کارشناسان تغذیه در بخش بهداشت و درمان کشور برای ارائه هر چه بهتر و با کیفیت تر خدمات مورد نیاز، ضمن گرامیداشت این روز، تلاش‌های کارشناسان و متخصصین تغذیه حوزه بهداشت را ارج نهاده و سربلندی و بهروزی این عزیزان را از پروردگار توانا و منان مسئلت نمود.

شایان ذکر است افزايش دسترسي خانواده ها به خدمات تغذيه با هدف پيشگيري و کنترل انواع سوء تغذيه در گروههای سنی، کنترل عوامل خطر تغذيه اي بيماری‌هاي غير واگير، ارتقاء سواد تغذيه اي جامعه، ارتقاء مشارکت کليه بخش هاي توسعه و  مداخلات جامعه محور براي بهبود وضع تغذيه جامعه از جمله اهداف برنامه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه است و آحاد جامعه به ویژه اقشار کم در آمد در مناطق محروم و حاشیه شهرها  از خدمات مشاوره‌ای و تنظیم برنامه غذایی بطور رایگان بهره می برند.