معاونت بهداشت

مقالات

رویکرد جدید آموزش های هنگام ازدواج

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

مدیر جوانی جمعیت، سلامت ، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کلاس های آموزشی هنگام ازدواج از اواخر خرداد ماه با رویکردی جدید شروع به فعالیت کرده است و موضوعاتی مانند احکام، قوانین، مهارتهای ارتباطی و سلامت جنسی آموزش داده می شود. 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر محمد احمدیان با اشاره به آموزش حدود سه هزار زوج جوان از ابتدای تابستان در کلاس های هنگام ازدواج دانشگاه، افزود: : بر اساس تفاهم نامه فی ما بین دانشگاه علوم پزشکی مشهد، آستان قدس رضوی، شهرداری و قوه قضائیه و استانداری خراسان رضوی برنامه ریزی هایی برای بهبود محتوای آموزشی در دسترس زوجین در نظر گرفته شده است. 

دکتر احمدیان اظهار داشت: طرح "پیوند ماندگار" برای غنی سازی محتوای آموزشی کلاس های هنگام ازدواج، ایجاد شده که در این طرح، آموزش های پایه در مراکز خدمات جامع سلامت توسط همکاران به زوجین جوان ارائه می شود و سپس سایر آموزش ها در قالب سه مرکز تجمیعی ساماندهی شده به زوجین ارایه می گردد. 

وی با اشاره به انجام مشاوره های فرزند آوری در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت در مراکز آموزشی هنگام ازدواج، تصریح کرد: زوجین بعد از انجام آزمایشات و مشاوره اولیه به یکی از  سه مرکز مربوط در آستان قدس رضوی، شهرداری یا دفتر نهاد رهبری دانشگاه ارجاع می شوند.