کارشناس مسئول طب ایرانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر توانمندسازی کارکنان بهداشتی در حوزه طب ایرانی گفت: کارگاه آموزشی آشنایی با سبک زندگی سالم بر اساس آموزه های طب ایرانی ویژه کارشناسان تغذیه با همکاری گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت طی دو روز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر زهرا نیک اختر افزود: طب ایرانی میراث فرهنگی منحصر به فرد ملی ماست و ادغام و استقرار طب ایرانی در نظام سلامت کشور، می تواند نتایج بسیار مفیدی در ارتقاء جایگاه طب ایرانی داشته باشد.
دکتر مهدی یوسفی عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این کارگاه تغذیه، ورزش و مدیریت روح و روان را سه ضلع سلامت در طب ایرانی برشمرد و گفت: صرفنظر از چگونگی تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی، روش پخت و شیوه مصرف نیز از مولفه های مهم در تغذیه سالم است و با استفاده از نقاط قوت طب سنتی و ساماندهی استانداردهای تغذیه می توان تداخل و تزاحم مواد غذایی را برطرف نمود.
وی با بیان اینکه تغذیه در مکاتب طبی کهن، کل نگر است اما از جزء جدا نیست، اظهار داشت: رهیافت قدما بر آثار و خواص خوراکی ها مبتنی بر مشاهده و استفاده از حواس ظاهری، مزاج شناسی و تفاوت های فردی در چارچوب فکری و فلسفی حاکم بر طبیعت بوده است.
این کارگاه با آموزش موضوعات طب ایرانی نظیر اثرات کمی و کیفی مواد غذایی در بدن، سبک زندگی و شش اصل ضروری نگاهداشت سلامتی از منظر طب ایرانی در راستای تقویت ساختار و ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت ادامه یافت.
شایان ذکر است دوره آموزشی طب ایرانی برای گروه های مختلف شغلی کارکنان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شده است.