معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درمراسم تجلیل از بهورزان و مراقبان سلامت نمونه کشوری در مشهد گفت: با اضافه شدن دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس در سال جاری به چرخه واکسیناسیون کشور، سبد واکسیناسیون در ایران بالاتر از دیگر کشورها است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر علیرضا رئیسی با بیان اینکه بزرگترین ویژگی بهورزی اینست که بهورز از جنس مردم است ، افزود: سیستم شبکه به عنوان یک الگوی موفق در جهان معرفی شده است و بهورزان بهطور همزمان آموزشهای تئوری و عملی را طی میکنند و از منظمترین سیستمهای بهداشتی و حمایتی برخوردار هستند.
وی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، شاخصهای بهداشتی به طور چشمگیری افزایش یافته است، گفت: شاخص امید به زندگی در ۴۰ سال پیش کمتر از ۵۵ سال بود و هم اکنون این میزان به ۷۸ سال رسیده است و این افزایش طول عمر نتیجه و حاصل تلاش نظام سلامت و توسعه و پیشرفتی است که شکل گرفته است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه میزان مرگ و میر نوزادان در گذشته ۱۵۰ در هر ۱۰۰ هزار نفر بود و امروزه این شاخص به کمتر از هشت رسیده است، گفت: میزان مرگ و میر مادران باردار نیز کاهش یافته و علاوه بر این مرگ و میر کودکان زیر ۵ سال، مراقبت از مادران باردار، پوشش واکسیناسیون و بسیاری دیگر از شاخصهای سلامت نظیر دسترسی به آب سالم ارتقاء یافته است که این امر ثمره تلاش فعالان عرصه بهداشت به ویژه بهورزان است.
دکتر رئیسی افزود: وزیر بهداشت، نگاه ویژهای به همهی بخشهای حوزه سلامت از جمله موضوع بهداشت و پیشگیری دارد و خبر خوب برای بهورزان هم اینکه نگاهی ویژه در بحث مسکن آنان خواهد شد و لایحهای هم به مجلس شورای اسلامی در جهت اضافه شدن ۲ سال آموزش در سابقه خدمتی بهورزان ارسال خواهد شد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: یکی از بحثهایی که در حال پیگیری هستیم و موانع قانونی آن هم رفع شده ارتقاء حوزه بهورزی و لحاظ شدن مدارک تحصیلی در سنوات خدمتی و حقوق پرداختی بهورزان است، بهورزانی که بسیاری از آنها تحصیلات دانشگاهی در رشته تخصصیشان دارند.


