معاونت بهداشت

مقالات

بزرگداشت روز جهانی کارشناسان و متخصصین تغذیه در معاونت بهداشت دانشگاه مشهد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراسم بزرگداشت روز جهانی کارشناسان و متخصصین تغذیه در مرکز بهداشت استان برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، در این مراسم که معاون فنی مرکز بهداشت استان، مدیر گروه بهبود تغذیه و کارشناسان ستادی و محیطی تغذیه حوزه بهداشت دانشگاه حضور داشتند، دکتر مهدی قلیان اول، ضمن تبریک روز جهانی کارشناسان و متخصصین تغذیه بر اهمیت رژیم غذایی سالم در حفظ و ارتقای سلامت جامعه و پیشگیری و کنترل بیماریها تاکید کرد و گفت: کارشناسان تغذیه نقش کلیدی در ترویج تغذیه صحیح در جامعه دارند و بایستی طبق مطالعات علمی معتبر و جدید، اطلاعات تغذیه ای صحیح را به مردم انتقال دهند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان نیز در این مراسم با اشاره به تقارن خوب روز جهانی متخصصین تغذیه و روزه­داری ماه رمضان گفت: اگر اصول تغذیه صحیح را بدانیم و رعایت کنیم، روزه داری بهترین لذت و درمان بسیاری از ناخوشی ها و بیماری هاست.

دکتر جعفری نژاد با بیان اینکه ورزش، تغذیه و خواب سه عامل مهم سلامت و سبک زندگی سالم هستند، بر رعایت اصول طب ایرانی نظیر خوب جویدن، شیوه پخت و... تاکید کرد و افزود: برای داشتن تغذیه خوب، سعی کنیم آموزش ها و رژیم غذایی مناسب را بصورت خوشایند و دلچسب برای مردم ارائه نمائیم.

دکتر زهرا اباصلتی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت نیز در این مراسم با تبریک و بزرگداشت این روز جهانی، از زحمات کارشناسان این حوزه قدردانی و با ارائه گزارشی از عملکرد سال گذشته، به تبیین وضعیت موجود برنامه های بهبود تغذیه و اهداف تعیین شده برای دستیابی در سال آینده پرداخت.

 در پایان این مراسم با تقدیم هدایا و لوح تقدیر از زحمات یکساله همکاران تغذیه و همکاری ایشان در برنامه مشاوره تغذیه از راه دور دانشگاه تقدیر به عمل آمد.