معاونت بهداشت

مقالات

برگزاری جلسه توجیهی تربیت مشاورین شیردهی با حضور مربیان ارشد کشوری

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای دستیابی به اهداف تغذیه انحصاری با شیرمادر، جلسه توجیهی تربیت مشاورین شیردهی با موضوع توانمندسازی مشاورین شیر مادر با حضور مربیان ارشد کشوری و 45 نفر از کارشناسان و پزشکان شهرستانهای تابعه دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر محمد احمدیان با بیان اینکه اصل مشاوره، برقراري ارتباط صحيح و متقابل مي باشد، افزود: افرادی که بعنوان مشاور شیر مادر آموزش می­بینند در مراكز مشاوره شيردهي، راهنمايي مادران در دوران شیردهی و آموزش موانع شيردهي و تداوم تغذيه با شيرمادر تا پايان سال دوم زندگي  را انجام می­دهند و در صورت نیاز آنان را  به مراكز تخصصي بالاتر (رفرانس) براي دريافت خدمات ويژه ارجاع می دهند..

وی اظهار داشت: تغذیه انحصاری با شیرمادر زیر بنای بقا و سلامت کودک است و دوران شیرخواری حساس ترین مرحله از مراحل رشد و تکامل کودک می باشد اما در برخی موارد تغذیه شیرخواران با شیر مادر با موانعی روبرو است و توانمندی کارکنان در خصوص انجام مشاوره های صحیح شیردهی تاثیر قابل توجهی در شروع تغذیه با شیر مادر و تداوم آن تا  دو سالگی شیرخوار دارد.

دکتر احمدیان با تاکید بر اینکه در کودکان زیر دو سال ، شیر مادر تامین کننده نیازهای تغذیه ای و عاطفی مادر و شیرخوار و نیز رشد ذهنی و روانی کودک می باشد، ادامه داد: نوزادان نارس با وزن کمتر از 2000 گرم در صورتیکه به طور مستقیم نمی توانند با شیر مادر تغذیه شوند می توانند با شیر اهدایی بانک شیر که هم اکنون در بیمارستان ام البنین دایر می باشد، تغذیه شوند.