معاونت بهداشت

تقویت و تکمیل برنامه پزشک خانواده نیازمند 720 میلیارد تومان اعتبار

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

مدیر توسعه شبکه و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان به اینکه امسال تقویت و تکمیل برنامه پزشکی خانواده در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر مورد توجه دولت  قرار گرفته است، گفت: اعتبار مورد نیاز برای بهبود استاندارد تجهیزات و فضای فیزیکی مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت دانشگاه حدود ۷۲۰ میلیارد تومان می باشد که امیدواریم با تخصیص اعتبار مورد نیاز مشکلات موجود در زمینه کمبود نیروی انسانی و استاندارد فضای فیزیکی و تجهیزات مراکز خدمات جامع سلامت برطرف شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بعداشت دانشگاه، دکتر حسن عبدالله زاده، با بیان اینکه  با استقرار برنامه پزشکی خانواده، نظام ارجاع الکترونیک نیز ساماندهی میشود به گونه ای که نیاز به مراقبت‌های تخصصی و بیمارستانی کاهش یافته و این موضوع علاوه بر کاهش بار مالی نظام سلامت، کاهش هزینه های بیماران را نیز در پی دارد.

وی اظهار داشت: پزشکی خانواده و نظام ارجاع، مهم‌ترین رویکرد برای تحقق عدالت در سلامت و دسترسی جامعه به خدمات سلامت است ودر برنامه پزشکی خانواده جمعیت تحت پوشش هر پزشک می توانند به راحتی از خدمات سلامت سطح اول استفاده کنند و خدمات بهداشتی و درمانی متناسب با نیاز خود را دریافت نمایند.

شایان ذکر است در حال حاضر بیش از یک میلیون و چهارصد هزار نفر از جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در روستاها و شهرهای کمتر از بیست هزار نفر ساکن می باشند تحت پوشش برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع هستند.