معاونت بهداشت

توانمند سازی کارشناسان تغذیه در موضوع وزن گیری دوران بارداری

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

با حضور معاون بهداشت دانشگاه، ناظر وزارتی، مسئولین ستادی و کارشناسان تغذیه مراکز بهداشت پنجگانه مشهد کارگاه توانمندسازی کارکنان تغذیه حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر مهدی قلیان اول در این برنامه، تغذیه را یکی از عوامل اجتماعی موثر بر سلامت معرفی کرد و اظهار داشت: حضور کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت گامی در مسیر بهبود سلامت، کاهش نابرابری و برقراری عدالت در سلامت است.

وی اظهار داشت: در مراکز خدمات جامع سلامت، ماهیت کار گروهی و تیمی است و تاب آوری و تحمل ما در شبکه­ی پیچیده­ی اجتماع و جامعه برای مواجهه با نظرات موافق و مخالف، لازمه فعالیت و خدمت به مردم است و مصداق ولایتمداری و ولایت پذیری در این است که رفتار بزرگان دینی و مذهبی را سرلوحه و الگوی زندگی خود قرار دهیم، به مردم عشق بورزیم و خدمات خود را خالصانه و صادقانه به نیازمندان ارائه نمائیم.

درادامه دکتر ترابی ناظر وزارتی این برنامه نیز گفت: فاز اول این دوره­های آموزشی در سال 1402 با موضوع دیابت و سوء تغذیه کودکان اجرا شد و طبق نیاز سنجی­های انجام شده موضوع تغذیه مادران باردار و نوجوانان با تاکید بر وزن­گیری مناسب از اولویتهای برنامه دفتر بهبود تغذیه تعیین شده است تا کارشناسان بهداشتی تغذیه در موضوع رژیم درمانی و تنظیم برنامه غذایی این گروه­ها توانمندی لازم را کسب نمایند.

وی تاکید کرد: برنامه ریزی برای وزن گیری مطلوب مادران باردار می تواند برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار و آینده شیوع بیماریهای غیرواگیر در جامعه تعیین کننده باشد اما استانداردهای سیاست­گذاری شده باید در محیط و منطقه تحت پوشش با مهارتهای کارشناسان بومی سازی شده و راه حل جدید منطقه­ای ارائه گردد.

شایان ذکر است این کارگاه آموزشی طی چهار هفته متوالی برای کارشناسان تغذیه مشهد و شهرستانهای تابعه دانشگاه در دو موضوع وزن گیری در بارداری و تغذیه نوجوانان اجرا می­شود.