معاونت بهداشت

استقرار و تکمیل برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع یکی از برنامه‌های اولویت‌دار در حوزه بهداشت است

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از برنامه‌های مهم و اولویت‌دار در حوزه بهداشت استقرار و تکمیل برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در تمامی مناطق روستایی و شهرهای زیر ٢۰ هزار نفر بوده و  پس از تکمیل این فاز وارد مرحله بالاتر و شهرهای بالای ٢۰ هزار نفر خواهیم شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه و به نقل از وب دا، دکتر محمدمهدی ایزدپناه اظهار کرد: در سال ١۴۰۴ اولویت اول برنامه‌های حوزه بهداشت در موضوع جوانی جمعیت بوده که این برنامه به تمامی مراکز بهداشتی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در قالب طرح آمایش امید و با هدف افزایش فرزندآوری مورد تأکید واقع شده است.

وی بیان کرد: برنامه مهم دیگر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال جاری استقرار و تکمیل برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در تمامی مناطق روستایی و شهرهای زیر ٢۰ هزار نفر بوده و ان‌شاالله پس از تکمیل این فاز وارد مرحله بالاتر و شهرهای بالای ٢۰ هزار نفر خواهیم شد.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه افزود: همچنین در حوزه نیروی انسانی به دنبال افزایش انگیزه و حقوق در پرسنل حوزه بهداشت هستیم و در کنار آن جذب ١٣۰۰ نیروی جدید را از طریق آزمون استخدامی پیش روی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهیم داشت. دکتر ایزدپناه با بیان اینکه ما به دنبال افزایش واکسیناسیون، کاهش بیماری‌های واگیر و غیرواگیر و مراقبت ویژه از مادران باردار، کودکان و سالمندان هستیم، خاطرنشان کرد: در بخش‌های مختلف حوزه بهداشت برنامه‌های متعددی مدنظر است تا بتوانیم به ارتقاء سلامت و کاهش انواع بیماری‌ها و مرگ‌ومیرهای ناشی از آن در تمامی گروه‌ها به‌خصوص موارد ذکر شده ،کمک نماییم.

وی تصریح کرد: در حوزه بهداشت، چند اولویت مهم و کلیدی در راستای ارتقاء و توسعه برنامه‌های پیشگیرانه و سلامت محور مدنظر قرار گرفته که این موارد شامل پیشگیری از بیماری‌ها، درمان بیماری‌های واگیر و غیرواگیر، ارتقاء سلامت روان و اجتماعی، بهبود دسترسی به خدمات بهداشتی و آموزشی مرتبط با آن و توسعه زیرساخت‌های فناورانه بوده است.

دکتر ایزدپناه با ذکر این نکته که در حوزه بهداشت به دنبال تبدیل واحدهای استیجاری به ملکی هستیم، تأکید کرد: در حال حاضر بیش از ١۵۰ واحد استیجاری داریم که بیشتر این واحدها در مناطق ٢، ٣ و ۵ مشهد بوده و ما در تلاش هستیم تا با همکاری آستان قدس رضوی، فرمانداری مشهد، اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی و شهرداری مشهد زمین‌های مورد نیاز را دریافت نماییم و پس از تحویل زمین‌ها هم بلافاصله ساخت این فضاها را، با استفاده بودجه‌های تخصیصی وزارتخانه‌ای و همچنین استفاده از ظرفیت مولدسازی و نیز مشارکت خیّران عزیز حوزه سلامت، خواهیم داشت.