معاونت بهداشت

افزایش 52 درصدی خدمات سلامت دهان و دندان حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در این دانشگاه در سال 1404 نسبت به سال قبل آن 52 درصد افزایش یافته است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر مهدی قلیان اول، افزود: در سال ۱۴۰۴ در مجموع ۴۹۳ هزار و ۳۷۲ خدمت دندانپزشکی در مراکز تحت پوشش این دانشگاه ارائه گردیده در حالی که این رقم در سال 1403 معادل 322  هزار و 785 خدمت بوده و حدود 170 هزار و 587 مورد افزایش را نشان می‌دهد.

وی اظهار داشت: با تلاش مجموعه کارکنان حوزه سلامت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 1404، ۲۸ هزار و ۷۷۲ خدمت ترمیمی، ۳۵۱ هزار و ۶۸۴ خدمت وارنیش فلوراید و ۵۸ هزار و ۸۷۹ خدمت کشیدن دندان انجام شده است.

دکتر قلیان تصریح کرد: در حال حاضر 95 دندانپزشک و 64 دستیار دندانپزشکی در معاونت بهداشت دانشگاه مشهد فعالیت دارند و با نقش‌آفرینی در مجموعه تیم سلامت، یکی از پایه‌های مهم نظام سلامت به شمار می‌روند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر لزوم تقویت مراقبت‌های دهان و دندان در نظام شبکه، ارتقای سواد سلامت جامعه، افزایش خودمراقبتی و مطالبه‌گری مردم برای خدمات دهان و دندان، افزود: تحقق این اهداف با همراهی و تلاش مجموعه همکاران سلامت دهان و دندان امکان‌پذیر است و امیدوارم با تقویت ساختارها و برنامه‌های ملی سلامت دهان و دندان، شاهد گام‌های موثرتر در ارتقای سلامت جامعه باشیم.