معاونت بهداشت

اولین کارگاه آموزشی" آشنائی با هوش مصنوعی در تغذیه "

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزاری اولین کارگاه آموزشی" آشنائی با هوش مصنوعی در تغذیه " جهت کارشناسان تغذیه شاغل در حوزه بهداشت دانشگاه خبر داد و گفت: با توجه به رشد سریع فناوری‌ها، استفاده از هوش مصنوعی در بهداشت و تغذیه، یک نیاز ضروری برای پاسخ به چالش‌های پیچیده سلامت عمومی است. در این راستا، همکاری میان مراکز علمی و تحقیقاتی و استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی می‌تواند به گسترش دانش تخصصی در حوزه تغذیه و پیشگیری از بیماری‌ها کمک شایانی کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر زهرا اباصلتی در حاشیه این کارگاه که با مشارکت معاونت فرهنگی‏-دانشجوئی در محل جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شد، افزود: یکی از مهم‌ترین تأثیرات هوش مصنوعی در تغذیه، امکان تجزیه و تحلیل دقیق داده‌های تغذیه‌ای و شناسایی الگوهای مصرف غذایی است. این فناوری می‌تواند به متخصصان تغذیه کمک کند تا رژیم‌های غذایی متناسب و علمی برای هر فرد طراحی کنند که نتیجه آن، بهبود سلامت عمومی، کنترل وزن و کاهش بیماری‌های مزمن مانند دیابت، فشار خون بالا و چاقی خواهد بود.

وی اظهار داشت: تجزیه و تحلیل داده‌ها، شبیه‌سازی روندهای غذایی و شناسایی الگوی رفتارهای تغذیه‌ای برای پیش‌بینی‌ وضعیت سلامت فرد ، نقش بسزایی در ارائه خدمات بهداشتی مؤثرتر و کاهش بار بیماری‌ها دارد که متخصصان بهداشت و تغذیه می‌توانند از این داده‌ها برای طراحی رژیم‌های غذایی مناسب بر اساس ویژگی‌های خاص هر فرد (مانند سن، جنسیت، تاریخچه پزشکی و سطح فعالیت جسمانی) استفاده کنند و از این طریق به بهبود کیفیت زندگی افراد کمک کنند.

شایان ذکر است در این دوره آموزشی، کاربردهای مختلف هوش مصنوعی در علوم پزشکی و تغذیه و همچنین اصول امنیتی لازم در استفاده از این فناوری در حوزه بهداشت و سلامت توسط اساتید ارائه گردید و شرکت کنندگان از آخرین دستاوردهای هوش مصنوعی در بهینه‌سازی رژیم‌های غذایی و روش‌های پیشرفته‌تری برای شناسایی و پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با تغذیه آگاهی یافتند.

Tags: